Гов. Кати Хочул разкритикува решението да бъдат освободени група мигранти, които бяха

...
Гов. Кати Хочул разкритикува решението да бъдат освободени група мигранти, които бяха
Коментари Харесай

Тълпата мигранти, които нападнаха ченгета от полицията в Ню Йорк, трябваше да бъдат задържани, казва Хочул: „Не ги пускайте навън“

Гов. Кати Хочул разкритикува решението да бъдат освободени група мигранти, които бяха снимани на видео по какъв начин нападат двама чиновници на нюйоркската полиция покрай Таймс скуеър предишния месец – само че сподели, че противоречивата промяна на щата за освобождение под гаранция не е отговорна.

Тълпа се надигна против служителите на реда при шокиращото нахлуване на 27 януари, само че няколко обвинени бяха освободени за закононарушения, отговарящи на изискванията за освобождение под гаранция, като един от обвинените демонстративно сподели междинен пръст на публицистите, до момента в който напускаше съда.

Някои от обвинените по-късно може да са избягали в Калифорния.

„ Смятаме, че някои от тях са се качили на рейс “, сподели Хочул по време на присъединяване във вторник сутринта в Morning Joe на MSNBC.

„ Те бяха освободени, тъй като не беше пусната гаранция “, сподели тя. „ Работих интензивно, с цел да трансформира законите за освобождението под гаранция в щата Ню Йорк. Тези закононарушения отговаряха на изискванията за освобождение под г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР